De kers op je bruidstaart!

Muziek op je bruiloft kan natuurlijk niet ontbreken. Geen enkele kant-en-klare setlist kan tippen aan jullie smaak en daarom vind ik het belangrijk dat de uiteindelijke setlist aansluit bij jullie wensen. Of dit nou een klein en intiem nummer is voor tijdens de ceremonie, of als je de dancing queen wilt zijn op je eigen feest! Ik kijk graag samen met jullie naar de mogelijkheden en luister graag naar jullie wensen. 

Ook denk ik aan een professionele geluid- en lichtset. Hiervoor werk ik onder andere samen met Mr. Allegaartje (livemuziek & DJ’s) en B11-events (DJ shows). Vraag gerust naar de mogelijkheden.

MEEST GEKOZEN

ROMANTIC PIANO

Laat jullie bruiloft begeleiden door prachtige pianomuziek die de beweging van de ceremonie volgt. De nummers die voor jullie betekenisvol zijn worden omgebouwd tot pianonummers die klinken tijdens jullie bijzondere moment.

COZY DUO

Het duo leent zich (net als de romantic piano) perfect voor intieme verzoeknummers tijdens de ceremonie. Ook is het duo uitermate geschikt als relaxte achtergrondmuziek voor tijdens de borrel of het diner! 

SOUL & JAZZ TRIO

Het trio verzorgt lekkere achtergrondmuziek voor de gezellige naborrel. Heerlijk voor op de achtergrond, maar ook een genot voor de stiekeme luisteraar.    Denk hierbij aan een trio met een contrabassist of een drummer! 

FEEST!

Een bruiloft hoort natuurlijk af te sluiten met een spetterend feest.  Hiervoor werk ik onder andere samen met Mr. Allegaartje, dat uit 60+ recensies een 9,8 scoort op de website van theperfectwedding. Van licht, geluid, confettipoppers en openingsdansen: alles kan tot in de puntjes geregeld worden voor jullie onvergetelijke dag.