Wie is Yerassimo?

Yerassimo Podaras (1993) is een all-round pianist, componist, bandleider, muziek-weddingplanner en musicoloog uit Utrecht. In 2017 studeerde hij als pianist af aan het Utrechts Conservatorium (jazz en pop), onder begeleiding van Bert van den Brink en Rembrandt Frerichs. Hierna begon hij aan de studie Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht waar hij in 2021 afstudeerde. 

In een gemiddeld jaar verzorgt Yerassimo meer dan 100 optredens op verschillende soorten evenementen en bruiloften. Met een grote band, in een kleine setting, of als solist, het maakt allemaal niet uit. 

Als je Yerassimo voor het eerst spreekt lijkt het alsof je hem al jaren kent. Hij is energiek en attent, en weet mensen op hun gemak te stellen. Door goed te luisteren naar de wensen van zowel klanten als zijn medemuzikanten heeft hij de afgelopen jaren een groot netwerk van evenementenbureau’s, opdrachtgevers en professionele musici opgebouwd die graag met hem samenwerken. 

Met zijn Griekse charisma, professionaliteit en een goeie dosis humor slaagt Yerassimo er in om van elk optreden iets bijzonders te maken.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op!