Prijzen

Doordat een band makkelijk uit te breiden is kan ik binnen elk gewenst budget iets passends aanbieden. Heb je iets in gedachten wat je hier niet direct tussen ziet staan of een ander budget voor ogen? Neem gerust contact op en ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

SOLO PIANO

vanaf €395,-

Als solopianist speel ik binnen de stijlen pop, soul, jazz en blues. Perfect als achtergrondmuziek voor kleine of bijzondere gelegenheden, zoals een gezellige borrel of een intieme bruiloftsceremonie. 

JAZZY/COZY DUO

vanaf €850,-

Het duo leent zich perfect voor intieme verzoeknummers tijdens de ceremonie. Of is ook uitstekend voor gezellige achtergrondmuziek tijdens een kleine borrel of diner! 

SOUL & JAZZ TRIO

vanaf €1250,-

Het trio past perfect als achtergrondmuziek voor grotere borrels en evenementen en geeft net wat meer energie dan het duo. Denk hierbij aan een trio met een contrabassist (jazz) of een drummer (soul & pop)! 

QUARTET DELUXE

vanaf €1650,-

Als de keuze tussen een (contra)bassist of drummer al moeilijk is, kan je natuurlijk ook voor allebei gaan! Deze combinatie is uitermate geschikt voor luxe borrels,  kleine dansfeestjes of gewoon voor de grote muziekliefhebber.

FEESTBAND

vanaf €2695,-

Oude soulklassiekers of toch meer funky a la James Brown? Liever meezingen op ABBA, de Hollandse klassiekers of TOTO? Geen probleem! Ik hoor graag waar jullie helemaal wild van worden. Het enige wat wij nodig hebben is een mooie plek om te staan en een stroompunt, de rest regelen wij zelf!

Wist je dat

Ik samenwerk met getalenteerde muzikanten die afgestudeerd zijn aan verschillende conservatoria binnen Nederland? Onze passie is ons werk geworden. Hoe leuk is het als je kan leven van datgene wat je het allerliefste doet?! Samen staan wij voor muzikale kwaliteit en dat is te horen in de muziek die wij maken.