Beoordelingen


Van Den Hoek
Bruiloft

"Sanne heeft onder begeleiding van Yerassimo gezongen tijdens onze ceremonie. Ik heb mijn man bijna nooit zien huilen, maar mede door Sanne haar prachtige stem heeft hij veel tranen gelaten. En zo als meer gasten. ‘Savonds de DJ erbij gehad waarbij we echt hebben gefeest. Ontzettend bedankt dat jullie onze dag nog mooier hebben gemaakt!"
5/5

Ellen
Bruiloft

"Ik vond het spannend een band te boeken die ik nooit had horen spelen. Mr. Allegaartje kun je echter met ogen dicht boeken. De communicatie vooraf (intakegesprek, detailgesprek en alle communicatie eromheen via mail) ging heel soepel, reacties volgen snel en zijn volledig. Ons contactpersoon Yerassimo is heel behulpzaam en flexibel, en super prettig in de omgang. Op het feest van onze bruiloft hebben wij en de gasten enorm genoten, wát een lekker feestje hebben ze neergezet met de band en DJ."
5/5

Jan Willem & Emilie
Bruiloft

"Nanke, Niek & Yerassimo dank voor jullie optreden tijdens onze bruiloft. Wij en alle gasten hebben ontzettend genoten van jullie tijdens de borrel! Vooraf hebben wij met Yerassimo een muzieklijst opgesteld, waarbij we ook zelf een aantal nummers konden inbrengen. Dit maakte het nog persoonlijker. Wij zouden deze band zonder twijfel nogmaals boeken/aanraden!! Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag."
5/5

Sjak
Bruiloft

"Mr. Allegaartje heeft de muziek + het geluid verzorgd op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact was de communicatie erg goed en prettig. Op de dag zelf vonden ze lekker hun eigen weg en werd er gezorgd dat alles goed verliep. De muziek was een onwijs grote toevoeging qua sfeer en de muzikanten wisten goed in te schatten welke stijl paste bij welk moment. Aanrader dus!"
5/5

Anoniem
Bruiloft


"We hebben een geweldige feestavond gehad met dank aan Mr. Allegaartje. Zowel de band als de dj wisten ons feest naar een hoogtepunt te brengen. Ook de voorbereiding op het feest hebben we als zeer prettig ervaren door de fijne online gesprekken. Het aanleveren van een inspiratielijst werkte ook erg goed en we hebben daardoor tijdens het feest veel van onze favorieten voorbij horen komen. We kunnen Mr. Allegaartje ten volle aanbevelen!"
5/5

Elco
Bruiloft

"Mr. Allegaartje heeft ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt. De band heeft echt kwaliteit geleverd & zelfs pittige verzoeknummertjes geknald! Niemand kon de dansvloer weerstaan. In de voorbereidingen wordt volop meegedacht en naar je wensen geluisterd. Een dikke aanrader!"
5/5

Laura
Huwelijksjubileum

"Wat een fantastische band! Tijdens ons jubileumfeest is echt iedereen los gegaan op de dansvloer. De energie en het plezier van de bandleden was geweldig en de kwaliteit van de muziek helemaal top! Wanneer de band ging pauzeren wist de DJ het bovendien haarfijn over te nemen waardoor de energie op de dansvloer vol door kon gaan. Alle gasten waren dolenthousiast en wij zijn fan!"
5/5

Erica
Bruiloft


"Wij hadden geen idee hoe wij de muziek wilden vormgeven. In ons eerste gesprek met Mr. Allegaartje kregen wij een beter beeld. Ze kwamen met ideeën en beschreven alle mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we alle muziek op de bruiloft door Mr. Allegaartje laten doen en het was GEWELDIG! Echt enorm genoten en ondanks dat wij eerst niet wisten wat wij wilden was dit precies wat bij ons past."
5/5

Roy
Bruiloft

"Vanaf het eerste contactmoment af aan wist ik dat dit de juiste keuze was. Zij hebben onze trouwdag muzikaal helemaal “ons” gemaakt! Top team!"
5/5

Michael
Hugo Boss Haarlem

"Het optreden was fantastisch en overtrof alle verwachtingen die wij als luxe herenmode merk stellen aan een "in-store" optreden. De heren weten een goede sfeer neer te zetten met passende muziek en verasste de klant met leuke improvisaties. Het is erg prettig en makkelijk om samen te werken gezien hun enthousiasme, flexibiliteit en zelfstandigheid. Zeker voor herhaling vatbaar."
5/5

Jasper
Bruiloft

"Prettig contact met Yerassimo, aanvankelijk per mail, ook een keer telefonisch, en telkens snel reagerend en erg meedenkend. Door de coronamaatregelen was onze borrel ipv 90 pers ineens 30 pers maar daar wisten de heren zich goed op aan te passen. Heerlijk jazz trio (piano, contrabas, sax) als passende achtergrondmuziek. Aanrader!"
5/5

Melissa
Bruiloft

"Mr. Allegaartje heeft tijdens onze trouwdienst de muzikale begeleiding gedaan. Het was prachtig en ontroerde ons en veel van onze daggasten. De manier van communiceren en de informatievoorziening was erg prettig, duidelijk en ongedwongen. Voor ons waren ze onmisbaar tijdens onze dag!"
5/5

Michael
Hugo Boss Haarlem

"Het optreden was fantastisch en overtrof alle verwachtingen die wij als luxe herenmode merk stellen aan een "in-store" optreden. De heren weten een goede sfeer neer te zetten met passende muziek en verasste de klant met leuke improvisaties. Het is erg prettig en makkelijk om samen te werken gezien hun enthousiasme, flexibiliteit en zelfstandigheid. Zeker voor herhaling vatbaar."
5/5

Peter
Huiskamerconcert


"Heel geslaagd optreden. Afwisselend repertoire met leuke, ontspannen aankondigingen tussendoor. Uitstekende zang + pianospel. Ons publiek was zeer enthousiast na afloop. Een aanrader voor een huiskamer optreden."
5/5

Gianmarco
Bedrijfsfeest

"Yerassimo, Wieger en Thijs hebben bij ons op het bedrijfsfeest op de achtergrond begeleidt tijdens het diner. Ze voelden de sfeer goed aan en speelden precies op de juiste manier mee. Daarnaast was de kwaliteit van de muziek en zang heel goed!! Ook in omgang vooraf zeer professioneel en meedenkend over de opstelling en mogelijkheden. Zeker een aanrader!"
5/5

Lorna

Bruiloft

"Yerassimo, Wieger and Niek were exceptional! They played for our wedding party and all our guests were up dancing within minutes. They have a smooth sound but also really get the party started. Communication and planning with Wieger was so easy coming up to the big day. I have nothing negative to say about this band. They're awesome!"
5/5

Sara
Medewerkersbijeenkomst en borrel UWV


"Mooie muziek en goed anticipeert op het publiek. Veel complimenten van collega's gekregen over de kwaliteit van dit muzikale trio.
5/5

Marjolein
Tuinbruiloft

"Het was geweldig! De mannen weten precies de juiste sfeer te creëren en alle gasten waren ontzettend onder de indruk. Perfect als achtergrond band tijdens een borrel maar zeker weten dat de heren ook de tent uit kunnen swingen!
5/5

Chris
Feestelijke borrel

"Zeer geslaagd optreden! Hebben wat rustigere nummers, maar ook meer up-tempo. Combinatie van piano, drums, en zang werkt perfect. Zangeres is op geen enkel vals nootje te betrappen, maar het zijn dan ook allen professionele muzikanten. Aanrader!"
5/5

Desislava
Studentenfeest


"Such a great band! Very positive and friendly. We booked Yerassimo, Nanke and Niek for a university event of about 200 people. Everyone loved the music and the band was also very flexible according to what the audience liked. Thank you a lot guys!"
5/5

Elvi
Bedrijfsfeest

"Het was gezellig, leuke vlotte muziek, de mensen hebben zich vermaakt. We hadden achtergrondmuziek met piano en gitaar. Fijne jongens, helemaal top!"
5/5

Thierry
Bruiloft

"Bij ons trouwen wilde we graag een borrel met een leuke live band die een leuk jazzie achtergrond geluid gaf. Die hebben we gevonden, wat een leuke mannen! Afspraken waren goed te regelen en geen onzuivere noot gehoord. Top borrel precies zoals we wilde. Onthoud ze zeker voor een volgende keer."
5/5

Stijn
Borrel bij golfclub De Pan


"Het optreden was zeer goed. Anderhalf uur lang hebben ze de zaal vermaakt met verscheidene nummers, waar ieder nummer niets te kort kwam. Samen met de uitstraling van de groep was het echt een top optreden."
5/5

Didier
Bruiloft

"Yerassimo, Wieger en Thijs hebben ons huwelijk zo'n toffe twist gegeven. Niks was té gek. Het heerlijke jazz repertoire gemixt met twee speciale verzoek nummers hebben de ceremonie & de borrel op een mooie en intieme wijze ondersteund! Wieger heeft een top stem en samen met Yerassimo en de contrabassist vormen ze een geweldig trio. Thanks guys!"
5/5

Laat een review achter!