Beoordelingen


Jasper
11-10-2020
Bruiloft

"Prettig contact met Yerassimo, aanvankelijk per mail, ook een keer telefonisch, en telkens snel reagerend en erg meedenkend. Door de coronamaatregelen was onze borrel ipv 90 pers ineens 30 pers maar daar wisten de heren zich goed op aan te passen. Heerlijk jazz trio (piano, contrabas, sax) als passende achtergrondmuziek. Aanrader!"
5/5

Jan Willem & Emilie
20-09-2020
Bruiloft

"Nanke, Niek & Yerassimo dank voor jullie optreden tijdens onze bruiloft. Wij en alle gasten hebben ontzettend genoten van jullie tijdens de borrel! Vooraf hebben wij met Yerassimo een muzieklijst opgesteld, waarbij we ook zelf een aantal nummers konden inbrengen. Dit maakte het nog persoonlijker. Wij zouden deze band zonder twijfel nogmaals boeken/aanraden!! Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag."
5/5

Michael
05-02-2020
Borrel in Hugo Boss Haarlem

"Het optreden was fantastisch en overtrof alle verwachtingen die wij als luxe herenmode merk stellen aan een "in-store" optreden. De heren weten een goede sfeer neer te zetten met passende muziek en verasste de klant met leuke improvisaties. Het is erg prettig en makkelijk om samen te werken gezien hun enthousiasme, flexibiliteit en zelfstandigheid. Zeker voor herhaling vatbaar."

Peter
27-01-2020
Huiskamerconcert


"Heel geslaagd optreden. Afwisselend repertoire met leuke, ontspannen aankondigingen tussendoor. Uitstekende zang + pianospel. Ons publiek was zeer enthousiast na afloop. Een aanrader voor een huiskamer optreden."

Gianmarco
09-01-2020
Bedrijfsfeest

"Yerassimo, Wieger en Thijs hebben bij ons op het bedrijfsfeest op de achtergrond begeleidt tijdens het diner. Ze voelden de sfeer goed aan en speelden precies op de juiste manier mee. Daarnaast was de kwaliteit van de muziek en zang heel goed!! Ook in omgang vooraf zeer professioneel en meedenkend over de opstelling en mogelijkheden. Zeker een aanrader!"

Lorna
31-12-2019
Bruiloft

"Yerassimo, Wieger and Niek were exceptional! They played for our wedding party and all our guests were up dancing within minutes. They have a smooth sound but also really get the party started. Communication and planning with Wieger was so easy coming up to the big day. I have nothing negative to say about this band. They're awesome!"

Sara
16-12-2019
Medewerkers bijeenkomst en borrel UWV


"Mooie muziek en goed anticipeert op het publiek. Veel complimenten van collega's gekregen over de kwaliteit van dit muzikale trio."

Marjolein
02-12-2019
Tuinbruiloft

"Het was geweldig! De mannen weten precies de juiste sfeer te creëren en alle gasten waren ontzettend onder de indruk. Perfect als achtergrond band tijdens een borrel maar zeker weten dat de heren ook de tent uit kunnen swingen!"

Chris
12-12-2019
Feestelijke borrel

"Zeer geslaagd optreden! Hebben wat rustigere nummers, maar ook meer up-tempo. Combinatie van piano, drums, en zang werkt perfect. Zangeres is op geen enkel vals nootje te betrappen, maar het zijn dan ook allen professionele muzikanten. Aanrader!"

Desislava
11-10-2019
Studentenfeest


"Such a great band! Very positive and friendly. We booked Yerassimo, Nanke and Niek for a university event of about 200 people. Everyone loved the music and the band was also very flexible according to what the audience liked. Thank you a lot guys!"

Elvi
25-09-2019
Bedrijfsfeest

"Het was gezellig, leuke vlotte muziek, de mensen hebben zich vermaakt. We hadden achtergrondmuziek met piano en gitaar. Fijne jongens, helemaal top!"

Thierry
28-06-2019
Bruiloft

"Bij ons trouwen wilde we graag een borrel met een leuke live band die een leuk jazzie achtergrond geluid gaf. Die hebben we gevonden, wat een leuke mannen! Afspraken waren goed te regelen en geen onzuivere noot gehoord. Top borrel precies zoals we wilde. Onthoud ze zeker voor een volgende keer."

Stijn
29-05-2019
Borrel bij golfclub De Pan


"Het optreden was zeer goed. Anderhalf uur lang hebben ze de zaal vermaakt met verscheidene nummers, waar ieder nummer niets te kort kwam. Samen met de uitstraling van de groep was het echt een top optreden."

Didier
24-02-2019
Bruiloft

"Yerassimo, Wieger en Thijs hebben ons huwelijk zo'n toffe twist gegeven. Niks was té gek. Het heerlijke jazz repertoire gemixt met twee speciale verzoek nummers hebben de ceremonie & de borrel op een mooie en intieme wijze ondersteund! Wieger heeft een top stem en samen met Yerassimo en de contrabassist vormen ze een geweldig trio. Thanks guys!"

Laat een review achter!