De Grote Drie

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel muziek gemaakt met veel verschillende fantastische muzikanten. Daaruit zijn meerdere ensembles(/collectieven) ontstaan waarmee ik gedurende het hele jaar mee optreed. Hieronder vind je een impressie van de drie hoofdensembles waarmee ik geregeld perform. Ieder met zijn eigen geluid en charme! 

SUITABLE

Suitable verzorgt achtergrondmuziek, muziek om op te dansen en intieme muziek voor tijdens bruiloftsceremonies. De band bestaat in zijn basis uit Wieger (zang) en mijzelf, maar is uit te breiden met (contra)bas en/of drums! Wieger en ik spelen graag oude klassiekers, bijvoorbeeld van Frank Sintra, Stevie Wonder en Otis Redding, maar ook ‘nieuwe’ popliedjes in een jazzy jasje. Bovendien wordt er af en toe een uitstapje gemaakt in het Frans, Italiaans of Braziliaans Portugees.

 

 

 

MR. ALLEGAARTJE

Bij Mr. Allegaartje ben je aan het juiste adres om een band samen te stellen voor je bruiloft. Binnen Mr. Allegaartje ga ik met jouw ideeën aan de slag en zoek ik naar een match binnen ons collectief van meer dan 30 muzikanten en DJ’s. Wil je livemuziek voor tijdens de ceremonie, borrel en/of feest? Mr. Allegaartje staat voor jullie klaar met een team enthousiaste muzikanten.

Van een akoestisch duo voor tijdens de ceremonie of kerkdienst, tot aan een sublieme combinatie van live-muziek en DJ: er zit altijd iets voor je tussen. Bekijk de website van Mr. Allegaartje voor meer informatie, meer demo’s en meer muziek! Of bekijk de demo’s op YouTube.

SOUL 'N JAZZ TREE

Soul ’n Jazz Tree is een professioneel muziektrio bestaande uit Nanke van Loenen (zang), Niek Braun (drums) en mijzelf. Onze specialiteit? Flexibiliteit! Dit wil zeggen dat wij zowel op de voor- als achtergrond kunnen treden en daarmee geschikt zijn voor bedrijfsevenementen, borrels en feesten.

Wij zijn samen afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en door onze jarenlange ervaring als muzikant hebben wij een repertoire op kunnen bouwen van meer dan 200 nummers, waardoor er voor elke gelegenheid de perfecte muzikale setting neergezet kan worden!