Band bedrijfsfeest betekent ontspanning, amusement en afwisseling

band bedrijfsfeest

Het vergt veel planning om ervoor te zorgen dat je bedrijfsfeest soepel verloopt. Je moet je cateraars, fotografen en evenementenruimte coördineren om ervoor te zorgen dat iedereen zich op tijd kan voorbereiden op het evenement. Je kunt ook het personeel binnen je bedrijf beheren dat je helpt het evenement te plannen. Medewerkers en gasten zullen onvermijdelijk vragen hebben over de dresscode en de parkeermogelijkheden. En ergens in die mix moet je kiezen voor entertainment dat een groot aantal mensen met verschillende achtergronden en interesses aanspreekt. Dat omvat een live band. Het is een zekere manier om je evenement onvergetelijk te maken en het bespaart je het werk van het samenstellen van een afspeellijst. Nog steeds niet overtuigd? Hier zijn nog vier redenen om livemuziek te hebben op uw feest.

1. Live bands geven je evenement afwisseling

Ben je ooit op een feest geweest waar je de muziek niet voelde? Niets creëert een slechtere ervaring voor je gasten dan muziek die hen simpelweg niet aan de gang kan krijgen. Zoek een live band waarvan de nummerlijst een verscheidenheid aan genres en stijlen bevat, van klassieke rock tot Top 40-hits, van oldies tot R&B. Dus er is voor elk wat wils.

2. Ervaren livebands zijn flexibel

Een voordeel van het huren van een live band voor je bedrijfsfeest is de flexibiliteit die gepaard gaat met het hebben van je muzikanten in dezelfe ruimte met je gasten. Als de muziek niet resoneert met je gasten, kunnen ze het aan de aanwezigen zien en gemakkelijk overschakelen naar iets moderner en vrolijker. Ze kunnen helpen de stemming op het juiste niveau te houden op basis van de muziek die ze spelen.

3. De meeste live-bands brengen hun eigen apparatuur mee

Tenzij je voortdurend grote evenementen zoals deze organiseert, is de kans groot dat je bedrijf geen versterkers en soundboards heeft die gewoon ergens rondslingeren. Dan heb je drie opties: Leen ze van een zakenpartner en sleep ze heen en weer naar je evenement Huur ze van een verkoper of je evenementenruimte en neem afscheid van een deel van je feestbudget. Of huur een lokale band die voor hun eigen uitrusting zorgt.

4. Geweldige bands bieden extra diensten aan

Naast het leveren van hun eigen apparatuur, bieden veel bands ook andere diensten zonder extra kosten. De zanger of frontman kan je evenement gemakkelijk in de goede richting sturen, omdat hij de microfoon al heeft. En als je geluk hebt, vind je een band die ook zorgt voor de verlichting van het evenement. Maak je geen zorgen over de logistiek van een live band op je bedrijfsfeest?

Zorg ervoor dat je bedrijfsevenement de juiste noot raakt

De meeste bedrijven hebben slechts het budget om een of twee keer per jaar een evenement te organiseren, wat betekent dat het belangrijk is om elk detail goed te regelen. Creëer een goede sfeer door een evenementenband in te huren die je gasten amuseert, ongeacht hoe lang de toespraak van je baas duurt.